menu
×
Homepage Dakramen Lichtkoepels Daglichtsystemen Raamdecoratie Bedieningssystemen

VELUX RSL Solar lichtdoorlatend rolgordijn aluminium zijgeleiding

VELUX RSL Solar lichtdoorlatend rolgordijn aluminium zijgeleiding

Dit VELUX draadloos elektrisch lichtdoorlatend rolgordijn op zonne-energie incl. afstandsbediening, tempert de lichtinval en kan in iedere gewenste stand worden gezet. De ideale oplossing om felle zonlicht tegen te houden en toch een bepaalde lichtinval te behouden. De RSL wordt aangestuurd door een energiezuinige accu die door zonnecellen wordt opgeladen. Het zonnepaneel is in de handgreep geïntegreerd.

Dit rolgordijn is voorzien van een aluminium zijgeleiding maar is ook verkrijgbaar met een witte zijgeleiding.

Als gevolg van een wereldwijd tekort aan chips en vertragingen tijdens de productie, zijn de elektrische en op zonne-energie werkende raamdecoratie en accessoires op dit moment niet verkrijgbaar.

Selecteer uw gewenste maat

Materiaal

Het VELUX rolgordijn is gemaakt van lichtdoorlatend, vuilafstotend materiaal. In gesloten toestand verhoogt het gordijn de warmte-isolatie tot wel 27%, hierdoor komt er in de winter een stuk minder kou door het glas naar binnen.

Dessins

De VELUX RSL is leverbaar in 16 kleuren/dessins.

Combineren

Dit VELUX lichtdoorlatend rolgordijn is uitstekend te combineren met een VELUX insectenhor. Voor bescherming tegen de warmte, adviseren wij om een buitenzonwering of rolluik bij te plaatsen, deze kunnen de warmte tot wel 90% reduceren. LET OP: het plaatsen van een buitenzonwering kan ervoor zorgen dat de accu niet voldoende oplaadt.