Menu
 • Producten van VELUX en LuXtra uit eigen voorraad.
 • Snelle levertijd.
 • Gratis retourneren binnen 60 dagen.
 • 24 jaar ervaring in de branche

VELUX Interieurafwerking LSB

VELUX interieurafwerking LSB 2000 incl. dampremmende folie BBX (dakdikte 17 t/m 30 cm)
(Voor een dakdikte 17 t/m 43 cm is op aanvraag een VELUX interieurafwerking LSC verkrijgbaar).

Wanneer het VELUX dakraam stijlvol afgewerkt moet worden, is de VELUX interieurafwerking LSB een eenvoudige en aantrekkelijke oplossing om uw VELUX dakraam af te timmeren. De VELUX aftimmering zorgt voor een makkelijke en snelle afwerking van het VELUX dakraam t.o.v. het dakbeschot.

De nieuwe interieurafwerking van VELUX (type LSB 2000) is volledig gefabriceerd van PVC. Hierdoor is de oppervlakte volledig waterafstotend en eenvoudig te onderhouden. Ideaal voor vochtige ruimtes zoals badkamers, keukens, ketelruimtes e.d.

De VELUX interieurafwerking LSB 2000 wordt standaard geleverd met een dampremmende folie BBX, waardoor vocht geen kans krijgt in de dakconstructie te trekken.

De VELUX interieurafwerking LSB 2000 kunt u bij ons niet als enkel product bestellen.
Wij leveren de VELUX interieurafwerking LSB uitsluitend in combinatie met een product uit onze webshop. Indien u een VELUX interieurafwerking LSB wilt (bij)bestellen kunt u dit aangeven tijdens het bestellen van een dakvenster.

Na de keuze van het type VELUX dakvenster met de gewenste inbouwmaat dient u de dakbedekking van uw dak aan te geven. Na de keuze van de dakbedekking kunt u aangeven of u een VELUX interieurafwerking LSB wilt bestellen.

Indien u een VELUX interieurafwerking LSB wilt (bij)bestellen voor een ander formaat dakvenster kunt u dit vermelden in het kader "vragen en/of opmerkingen" die verschijnt zodra u de bestelling uit de webshop heeft afgerond.

Belangrijkste voordelen van de VELUX interieurafwerking LSB 2000:

 • De unieke vorm biedt u meer ruimte voor de warmte-isolatie.
 • De dampremmende folie BBX, beschermt uw dak tegen schade door condensatie.
 • De speciale vormen sturen de warmte naar uw ruit om de condensatie en de koudestraling te verminderen.
 • Meer blootstelling aan daglicht dan met een typische aftimmering in doosvorm.
 • Past perfect in uw dakvenster en isolatieproducten van VELUX om een weerbestendige afdichting te vormen.
 • Snelle en gemakkelijke installatie.
 • Volledig gefabriceerd van PVC. Hierdoor is de oppervlakte volledig waterafstotend en eenvoudig te onderhouden.
 •  

  Betere luchtstroom

  De VELUX interieurafwerking LSB zorgt er door zijn speciale vormen voor dat de luchtstroom in de kamer netjes langs het glaselement geleid wordt.

  Toepassingsgebied

  De VELUX interieurafwerking LSB is toepasbaar in een dakhelling van 30 tot 60 graden met een dakdikte van 17 t/m 30 cm.

  Meer isolatie

  De gebogen delen van de aftimmering "boven en onder het VELUX venster" creëren meer ruimte voor de isolatie tussen het venster en het dak.

  Dampremmende folie BBX

  De VELUX interieurafwerkingen zijn uitgerust met een dampremmende folie (BBX) die instaat voor een weerbestendige afdichting en die het dak beschermt tegen condensatie.

  Meer licht

  De interieurafwerking boven het dakraam is horizontaal, terwijl de interieurafwerking onder het dakraam verticaal is, wat een betere blootstelling aan het daglicht oplevert dan een typische aftimmering in doosvorm.

  Snel en eenvoudig

  De VELUX interieurafwerkingen zijn geprefabriceerd om de installatie te vergemakkelijken (geen bijkomende kleine stukken, kleuren of kleefstoffen nodig).