menu
×
Homepage Dakramen Lichtkoepels Daglichtsystemen Raamdecoratie Bedieningssystemen

VELUX Noodstroomvoorziening KLB 100

KLB100
€ 230,- Incl. 21% BTW

Noodstroomvoorziening voor VELUX elektrische dakramen met io-homecontrol bedieningssysteem voor het gelimiteerd bedienen van het dakraam en toebehoren tijdens een stroomstoring. Kan worden toegepast in combinatie met een VELUX elektrisch dakraam of een dakvenster met een elektrisch bedieningssysteem KMX 100 of KMX 200.

Op bestelling (15 werkdagen)
Aantal te bestellen Noodstroomvoorziening KLB 100
€ 230,- Incl. 21% BTW

Gedurende de stroomstoring blijft de regensensor functioneren en is het bedienen van de elektrische producten gelimiteerd mogelijk in verband met de capaciteit van de batterij.

Wanneer de batterij bijna leeg is, zal het dakraam automatisch gesloten worden en zullen alle hierop aangesloten raamdecoratieproducten, buitenzonwering en/of rolluik geopend worden. De elektrische bediening van de producten is dan pas weer mogelijk als de stroomtoevoer hersteld is.

VELUX Noodstroomvoorziening KLB 100

Wanneer de stroomtoevoer hersteld is, wordt de batterij automatisch via het INTEGRA dakraam, elektrisch bedieningssysteem- KMX 100 of KMX 200 opgeladen.

De optionele frameverlichting type KRA 100 wordt niet ondersteund door noodstroomvoorziening type KLB 100. De verlichting zal onmiddellijk doven wanneer er zich een stroomstoring voordoet.