Menu
 • Producten van VELUX en LuXtra uit eigen voorraad.
 • Snelle levertijd.
 • Gratis retourneren binnen 60 dagen.
 • 24 jaar ervaring in de branche

VELUX Lichtkoepel vast CFP

CFP 100150 0073QV Vast 0073QV
100x150 cm Incl. ISD 0010G schaal
1.161,42 € Incl. 21% BTW
De VELUX lichtkoepel heeft een hogere isolatiewaarde dan traditionele lichtkoepels, doordat een glaselement met HR++ veiligheidsbeglazing, voorzien van een UV-filter, direct onder de koepel is aangebracht. Hierdoor blijft de lichtkoepel absoluut vrij van condens. Door deze perfecte isolatie is de VELUX lichtkoepel super stil bij een fikse regen- of hagelbui.
Op voorraad levertijd 4 - 6 werkdagen
Maak uw keuze
VELUX Lichtkoepel vast CFP

Incl. 21% BTW

Kies uw beglazing

 • Bij prijs inbegrepen
  Meer informatie
  73FQV
  Dubbele beglazing met dubbele energiecoating. Geniet van de veiligheid van ons eersteklas veiligheidsglas dat inbraakbeveiliging van klasse 2 biedt.

Incl. 21% BTW

Selecteer uw gewenste uitvoering

 • top cover not selected error message
 • Bij prijs inbegrepen
  Meer informatie
  ISD 0010G
  Een heldere lichtkoepel is bijna net zo doorzichtig als glas. De lichttransmissie van een VELUX lichtkoepel helder = 71%.
 • Bij prijs inbegrepen
  Meer informatie
  ISD 0110G
  Een opaal gekleuurde lichtkoepel is melkwit en tempert het licht en de zonnewarmte. De lichttransmissie van een VELUX lichtkoepel opaal = 20%.

Incl. 21% BTW

Extra producten

 • +307,80 €
  Meer informatie
  ZCE 0015

  VELUX Frame verhoging ZCE 0015, verhoogt de standaard opstand met 15 cm waardoor een totale hoogte van 30 cm wordt verkregen.

  Standaard zijn VELUX koepels voorzien van een 15 cm opstand. De ZCE 0015 is een EXTRA frame verhoging die ervoor zorgt dat de standaard opstand hoogte van 15 cm wordt verhoogt naar 30 cm. Deze verhoging wordt in de regel alleen gebruikt bij groendaken, daktuinen, hoge grint- en kiezeldaken of in gebieden met sterke sneeuwval.

 • +67,87 €
  Meer informatie
  ZZZ 210
  VELUX installatie kit ZZZ 210, aluminium profielen om de rand van de dakbedekking mooi weg te werken.

Aantal te bestellen lichtkoepels

1.161,42 € Incl. 21% BTW

VELUX Lichtkoepel vast

De VELUX lichtkoepel heeft de hoogste isolatiewaarde van alle lichtkoepels, doordat een glaselement met HR++ veiligheidsbeglazing, voorzien van een UV-filter, direct onder de koepel is aangebracht. Hierdoor blijft de lichtkoepel absoluut vrij van condens. Door deze perfecte isolatie is de VELUX lichtkoepel super stil bij een fikse regen- of hagelbui en dringt er nauwelijks contactgeluid door, tot wel 15 tot 18 dB minder dan huidige standaardoplossingen.

De VELUX lichtkoepel is voorzien van een hoog geïsoleerde verstevigde kunststof opstand die net als de VELUX dakvensters is voorzien van een aftimmergroef, hierdoor is de VELUX lichtkoepel naadloos aan te sluiten aan het plafond. De hybride opbouw, kan op een dakhelling van 0° tot 15° worden aangebracht en voldoet aan de nieuwste eisen van het BouwBesluit.

Politie keurmerk
De nieuwe generatie VELUX lichtkoepels zijn inbraakwerend zonder toevoeging van extra materialen, zoals een barrièrestang of rekwerk, hierdoor komen zowel de vaste als de elektrische uitvoeringen in aanmerking voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen. De VELUX lichtkoepels zijn getest volgens de NEN 5096 en voldoen aan weerstandsklasse 2.

Solar buitenzonwering MSG van VELUX
De buitenzonwering voor VELUX lichtkoepels met een transparantie van 15%, geeft een warmte reductie tot wel 88%. Wordt tussen de koepelschaal en het glas gemonteerd en is geheel draadloos te monteren. Bediening d.m.v. radiografische wandschakelaar.