Menu
 • Producten van VELUX en LuXtra uit eigen voorraad.
 • Snelle levertijd.
 • Gratis retourneren binnen 60 dagen.
 • 24 jaar ervaring in de branche

VELUX Gebogen Glas Koepel Vast

CFU 120120 0020Q Vast 0020Q
120x120 cm Incl. ISU 1093 schaal
1.842,02 € Incl. 21% BTW

De VELUX lichtkoepels met gebogen glas zijn verkrijgbaar met zowel 2-laags als 3-laags beglazing, voorzien van het politiekeurmerk. Deze lichtkoepels zijn geschikt voor dakhellingen tussen 0 en 15 graden en bieden uitstekende geluiddemping, waardoor hinderlijk geluid van regen en hagel tot een minimum wordt beperkt.

Levertijd - 6 - 9 werkdagen
Maak uw keuze
VELUX Gebogen Glas Koepel Vast CFU

Incl. 21% BTW

Kies uw beglazing

 • Bij prijs inbegrepen
  Meer informatie

  Opstand met 2-laagse beglazing
 • +212,21 €
  Meer informatie
  2068
  Ostand met 3-laags beglazing

Incl. 21% BTW

Selecteer uw gewenste uitvoering

 • top cover not selected error message
 • Bij prijs inbegrepen
  Meer informatie
  VELUX Vlakglaskoepel met logo ISU 1093
  De beste keuze voor huiseigenaren met dakhellingen van 0-15°. Het VELUX daklicht met gebogen glas combineert technische topprestaties met een vernieuwd, slanker gebogen ontwerp; een unicum in de markt. De gepatenteerde gebogen glas schaal voert regenwater eenvoudig af, zelfs bij een dakhelling van 0°, en het ontwerp van glas-tot-rand biedt een vrij uitzicht op de lucht. De buitenste glasplaat is gehard en weerbestendig voor extra gemoedsrust en betrouwbare bescherming tegen de elementen.

Incl. 21% BTW

Extra producten

 • +342,21 €
  Meer informatie
  ZCU 0015

  VELUX Frame verhoging ZCU 0015, verhoogt de standaard opstand met 15 cm waardoor een totale hoogte van 30 cm wordt verkregen.

  Standaard zijn VELUX koepels voorzien van een 15 cm opstand. De ZCU 0015 is een EXTRA frame verhoging die ervoor zorgt dat de standaard opstand hoogte van 15 cm wordt verhoogt naar 30 cm. Deze verhoging wordt in de regel alleen gebruikt bij groendaken, daktuinen, hoge grint- en kiezeldaken of in gebieden met sterke sneeuwval.

 • +65,00 €
  Meer informatie
  ZZZ 210U
  VELUX installatie kit ZZZ 210U, aluminium profielen om de rand van de dakbedekking mooi weg te werken.

Aantal te bestellen lichtkoepels

1.842,02 € Incl. 21% BTW

VELUX Gebogen Glas Koepel Vast

De VELUX Gebogen glas koepel met 2 of 3-voudige beglazing, heeft een zeer hoge isolatiewaarde vergeleken met andere lichtkoepels. In plaats van een traditionele kunststof bolle lichtkoepel aan de buitenzijde is de gebogen glas koepel uitgevoerd met een 6 mm zelfreinigend-, gehard gebogen glas en daar onder een HR ++ veiligheidsbeglazing, voorzien van een UV-filter. Hierdoor blijft de koepel absoluut vrij van condens. Door deze perfecte isolatie is de VELUX Gebogen glas koepel super stil bij een fikse regen- of hagelbui en dringt er nauwelijks contactgeluid door, tot wel 15 tot 18 dB minder dan huidige standaardoplossingen.

De VELUX gebogen glas koepel is voorzien van een hoog geïsoleerde verstevigde kunststof opstand die net als de VELUX dakvensters is voorzien van een aftimmergroef, hierdoor is de VELUX gebogen glas koepel naadloos aan te sluiten aan het plafond. De hybride opbouw, kan op een dakhelling van 0° tot 15° worden aangebracht en voldoet aan de nieuwste eisen van het BouwBesluit.

Politie keurmerk
De nieuwe generatie VELUX koepels zijn inbraakwerend zonder toevoeging van extra materialen, zoals een barrièrestang of rekwerk, hierdoor komen zowel de vaste als de elektrische uitvoeringen in aanmerking voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen. De VELUX koepels zijn getest volgens de NEN 5096 en voldoen aan weerstandsklasse 2.