Menu
 • Producten van VELUX en LuXtra uit eigen voorraad.
 • Snelle levertijd.
 • Gratis retourneren binnen 60 dagen.
 • 24 jaar ervaring in de branche

LuXtra Vlakglas Koepel vast FRF

FRF 0609 B600 NB Kunststof wit
60x90 cm Incl. FGT B200 schaal
605,00 € Incl. 21% BTW
LuXtra vlakglas koepel met isolerende 2-voudige veiligheidsbeglazing, geschikt voor dakhellingen vanaf 5°. Met slecht weer produceren veel platdakramen en lichtkoepels een aanzienlijk lawaai. LuXtra koepels met glas bieden een uitstekende geluiddemping tijdens hevige regen en hagel.
Op voorraad levertijd 4 - 6 werkdagen
Maak uw keuze
LuXtra Vlakglas Koepel vast FRF

Incl. 21% BTW

Kies uw beglazing

 • Bij prijs inbegrepen
  Meer informatie
  Dubbel glas
  De B600 dubbele beglazing biedt een effectieve isolatie die helpt om warmteverlies in gebouwen te minimaliseren. Door het verminderen van het energieverbruik draagt het niet alleen bij aan het verlagen van de stookkosten, maar ook aan het verminderen van de milieueffecten.

Incl. 21% BTW

Selecteer uw gewenste uitvoering

 • top cover not selected error message
 • Bij prijs inbegrepen
  Meer informatie
  FGT
  De platte glaskoepel is voorzien van 4 mm zelfreinigend, gehard vlakglas en daaronder gelegen HR++ veiligheidsglas met UV-filter.

Incl. 21% BTW

Extra producten

 • +223,00 €
  Meer informatie
  Extra frame verhoging FRC-F

  LuXtra Frame verhoging FRC-F, verhoogt de standaard opstand met 15 cm waardoor een totale hoogte van 30 cm wordt verkregen.

  Standaard zijn LuXtra koepels voorzien van een 15 cm opstand. De FRC-F is een EXTRA frame verhoging die ervoor zorgt dat de standaard opstand hoogte van 15 cm wordt verhoogt naar 30 cm. Deze verhoging wordt in de regel alleen gebruikt bij groendaken, daktuinen, hoge grint- en kiezeldaken of in gebieden met sterke sneeuwval.

 • +47,00 €
  Meer informatie
  Installatiekit FAF

  LuXtra installatie kit FAF, aluminium profielen om de rand van de dakbedekking mooi weg te werken.

Aantal te bestellen lichtkoepels

605,00 € Incl. 21% BTW

LuXtra Vlakglas koepel vast

De LuXtra Vlakglas lichtkoepel met 2-voudige beglazing, heeft een hoge isolatiewaarde vergeleken met andere lichtkoepels. In plaats van een bolle koepel aan de buitenzijde is de vlakglas koepel uitgevoerd met een 4 mm zelfreinigend-, gehard vlakglas en daar onder een HR ++ veiligheidsbeglazing, voorzien van een UV-filter. Hierdoor blijft de koepel absoluut vrij van condens. Door deze perfecte isolatie is de LuXtra Vlakglas koepel super stil bij een fikse regen- of hagelbui en dringt er nauwelijks contactgeluid door, tot wel 15 tot 18 dB minder dan huidige standaardoplossingen.

De LuXtra vlakglas koepel heeft een goed geïsoleerde verstevigde kunststof opstand en is voorzien van een aftimmergroef, hierdoor is de LuXtra vlakglas koepel naadloos aan te sluiten aan het plafond. De hybride opbouw, die met dakhelling van 5° tot 15° dient te worden aangebracht, zorgt er mede voor dat de LuXtra koepel in Nederland tegemoet komt aan de eisen van het BouwBesluit en zijn inbraakwerend zonder toevoeging van extra materialen, zoals een barrièrestang of rekwerk en voldoen aan weerstandsklasse 2.

Installatiehandleiding FRF

Installatiehandleiding FGT