Menu
  • Producten van VELUX en LuXtra uit eigen voorraad.
  • Snelle levertijd.
  • Gratis retourneren binnen 60 dagen.
  • 23 jaar ervaring in de branche

LuXtra SSR Solar rolluik

LuXtra SSR Solar rolluik

Het SSR rolluik heeft een zonnepaneel en een accu en heeft hierdoor geen aansluiting op het stroomnet nodig om te kunnen functioneren. De accu is groot genoeg om het rolluik ca. 100 keer achter elkaar te openen en te sluiten zonder opnieuw opgeladen te worden. Hierdoor is het rolluik ook ’s nachts en op een bewolkte dag te gebruiken. Montage is eenvoudig en kan volledig van binnenuit gerealiseerd worden. Bij de SSR ontvangt u een vooraf gekoppelde afstandsbediening waardoor u het rolluik direct na installatie kunt gebruiken. De afstandsbediening kan geïntegreerd worden in het io-homecontrol® systeem.

Selecteer uw gewenste maat (breedte x hoogte)


Om de juiste maat te selecteren heeft u altijd de exacte codering nodig van het dakraam, dit correspondeert te allen tijde met de codering van het raamdecoratieproduct. U moet in geen geval het dakraam opmeten. De getoonde maten B x H, zijn de inbouwmaten van het dakraam en NIET van het raamdecoratieproduct of van het glaselement.

Materiaal
Voor een gegarandeerde lange levensduur zijn de lamellen van LuXtra rolluiken vervaardigd van sterk en duurzaam aluminium.

Dessins
LuXtra rolluiken zijn antraciet grijs (RAL 7043), net als de aluminium buitenbekleding van het dakraam.

Combineren
Het LuXtra rolluik SSR wordt met de cassette over de bovenkap van het dakraam gemonteerd. Het rolluik kan worden gecombineerd met een verduisteringsgordijn en een insectenhor.